Vés al contingut

notícies relacionades

Crida d’entitats cristianes pel referèndum

(CR) "Actius pel referèndum!" Aquesta és la crida que han formulat a les comunitats cristianes diverses entitats de base. En un manifest proposen “a tots els cristians i cristianes que de manera activa promoguin la realització del referèndum al qual aspira la majoria de la ciutadania”.

Novell es torna a implicar en la Diada

(CR) El bisbe de Solsona torna a fer sentir la seva veu sobre el moment polític i social de Catalunya en la carta dominical del cap de setmana de la diada. Com altres anys, el bisbe Xavier Novell parla de la manifestació del dia 11 de setembre i recorda que hi ha una majoria independentista al Parlament.

Omella: "Els principis de l'Església no pertanyen a cap partit polític"

(Jordi Llisterri -CR) La darrera vegada que es van barrejar toros, església i política en aquest país la cosa va acabar bastant malament. Amb les bullangues i la crema de convents de 1835. Sis toros dolents a la plaça de la Barceloneta van exaltar els anticlericals i la destrucció de patrimoni va ser pitjor que la de la Setmana Tràgica de 1909.

Parolin sobre Catalunya: "Cal un diàleg seriós, serè i autèntic"

(CR) El secretari d'Estat de la Santa Seu, Pietro Parolin, defensa que l'Església està cridada a fer aportacions al "diàleg constructiu per al bé comú" i amb aquesta actitud es mira el procés sobiranista català i el full de ruta independentista del govern català.

Abat Soler: “L’Església respecta i recolza el que els ciutadans decideixin”

(Jordi Llisterri –CR) L’abat Josep Maria Soler acabava de recordar que el Concili Vaticà II va deixar ben clar que “la comunitat política i l’Església són independents o autònomes l’una de l’altra”. Però les primeres preguntes que li han fet els periodistes han estat sobre què en pensava del nou president de la Generalitat, de la desconnexió i fins i tot si es considerava “un líder moral dels independentistes".

panoràmica

Veure la fe