Vés al contingut

notícies relacionades

bisbes-parlen-Domund

Els bisbes parlen del Domund

GIEC | El proper diumenge 23 d’octubre l’Església celebra la Jornada Mundial de les Missions, coneguda també com a Domund, organitzada per les Obres Missionals Pontifícies, la institució de la Santa Seu encarregada de buscar mitjans per impulsar l’activitat missionera de l’Església. Aquesta Jornada, que enguany té com a lema “Sereu els meus testimonis”, una cita del llibre dels Fets dels Apòstols que ens encoratja a sentir i a viure la força renovadora de l’Esperit Sant, se celebra cada any a tot el món per tal d’ajudar els missioners en la seva tasca evangelitzadora, duta a terme entre els més pobres.

Els bisbes parlen de la jornada mundial de les missions

(GIEC) El proper diumenge 24 d’octubre l’Església celebra la Jornada Mundial de les Missions, coneguda també com a Domund, organitzada per les Obres Missionals Pontifícies, la institució de la Santa Seu encarregada de buscar mitjans per impulsar l’activitat missionera de l’Església.

Els bisbes parlen del Domund

(GIEC) El proper diumenge 18 d’octubre l’Església celebra la Jornada Mundial de les Missions, coneguda també com a Domund, organitzada per les Obres Missionals Pontifícies, la institució de la Santa Seu encarregada de buscar mitjans per impulsar l’activitat missionera de l’Església.

Els bisbes parlen de la Jornada Mundial de les Missions

(GIEC) Aquest diumenge l’Església celebra la Jornada Mundial de les Missions, coneguda també com a Domund, organitzada per les Obres Missionals Pontifícies, la institució de la Santa Seu encarregada de buscar mitjans per impulsar l’activitat missionera de l’Església.

Un ‘Tren Missioner’ arriba a Catalunya amb motiu del Domund

(CR) Octubre ha estat escollit pel papa Francesc com a Mes Missioner Extraordinari. Una iniciativa presentada fa un any a l'assemblea de directors d'Obres Pontifícies –OMP– de tot el món amb l'objectiu de celebrar de manera especial el centenari de 'Maximum Ilud', la carta apostòlica de Benet XV que va establir les bases d'una nova manera d'entendre la missió a l'Església.

La Professió de Fe de Pilar Rahola en els missioners

(Jordi Llisterri –CR) Més que un Pregó va ser una Professió de Fe. De Fe en els missioners però des l'agnosticisme. Pilar Rahola va fer aquest dissabte una defensa del sentit que té avui la tasca dels missioners en el Pregó del Domund d'aquest any que va acollir la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona.

Els missioners catalans van més enllà de la “promoció humana”

(Laura Mor –CR/Tarragona) Quan no hi ha gaire raons per a l'optimisme, els missioners segueixen al peu del canó. Els toca oferir esperança. Què pot fer l'Església en contextos de pobresa, i sovint també de violència i corrupció? La resposta va més enllà de la “promoció humana”, tal com han reflectit el 90 aniversari del Domund. Dimecres les delegacions de missions han tancat tota una setmana especial d'actes.

panoràmica

Veure la fe