Vés al contingut

notícies relacionades

Cami ignasia documental

El documental 'El Camí Ignasià' arriba als cinemes

(Animaset) Els Cines Bages Centre de Manresa acolliran la première del documental El Camí Ignasià, produït per Animaset i dirigit per Jordi Roigé, el proper 19 de juliol a les 19 hores. La producció es podrà veure en cinemes a partir del 22 de juliol. La pel·lícula es presentarà als Cinemes Girona de Barcelona el 20 de juliol a les 19 hores i al Cine Paz de Madrid el 21 de juliol a les 18:30 hores. L’estrena es va fer al Vaticà amb les conselleres de Justícia i Acció Exterior i l’alcalde de Manresa.

TV3 presenta “Déu, amb accent” com “una mirada de respecte, reflexió i integració”

(CR) Dimarts vinent TV3 estrena el documental “Déu, amb accent”, de M. Dolors Genovès, que s’emetrà durant el programa “Sense ficció”. Els protagonistes són deu persones que parlen de Déu i de la seva relació amb allò transcendent. Jueus, catòlics, musulmans, ortodoxos, protestants, sufís, testimonis de Jehovà i budistes han participat en aquest documental i van assistir a la presentació que es va fer dimecres a la seu de la SGAE de Barcelona.

El retrat d'Arcadi Oliveres com a agitador de consciències, al cinema

(Laura Mor CR) El proper divendres s'estrena als cinemes Verdi de Barcelona el documental Mai és tan fosc sobre un dels activistes catalans més popular dels darrers anys. La gran pantalla mostrarà l'economista Arcadi Oliveres en un relat proper que recull diferents fets històrics de 2012 per explicar tota una trajectòria d'implicació personal i col·lectiva en diverses organitzacions a favor dels drets humans i la justícia social.

Veure la fe