Vés al contingut

notícies relacionades

Justícia i Pau, 50 anys practicant la Doctrina Social de l'Església

(Laura Mor –CR) El 1972 van publicar una nota al diari denunciant la pràctica sistemàtica de la tortura en les comissaries de la policia. El fiscal els va acusar de difondre propaganda il·legal i en demanava dos anys de presó. Tots els dirigents de Justícia i Pau van ser processats i citats a declarar al Tribunal d'Ordre Públic. “Va ser el bateig de foc de Justícia i Pau”, explica Eduard Ibáñez, que n'és el director. El proper 24 de febrer l'entitat celebra 50 anys de vida.

Omella: "Un altre model econòmic és possible"

(Jordi Llisterri –CR) Una possibilitat quan demanes l'opinió a algú, és que te la doni i el digui el que pensa. Això és el que va fer aquest dimecres l'arquebisbe Joan Josep Omella en el fòrum d'empresari i professionals Tribuna Barcelona, organitzat per la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País, La Vanguardia i l'Associació Espanyola de Directius.

“Ja ens agradaria que els nostres bisbes diguessin una mica més sobre Catalunya”

(Laura Mor –CR/Puiggraciós) Des de Pius XI a Joan Pau II, passant pel beat Pere Tarrés, el Santuari de Puiggraciós ha viscut una pluja de citacions i proclames en defensa dels drets dels pobles i les nacions. La comunitat parroquial, convocada pel grup Enllaç, s'ha aplegat aquest diumenge per interpretar el procés sobiranista d'acord amb la doctrina social de l'Església.

Veure la fe