Vés al contingut

notícies relacionades

L'IQS debat sobre la cultura vocacional amb Enric Puiggròs

(Jesuïtes) El delegat de la Companyia de Jesús a Catalunya, Enric Puiggròs, ha estat el convidat de la nova sessió dels 'Divendres Liola' que es realitza a l'Institut Químic de Sarrià (IQS). En aquesta ocasió, la sessió s'ha centrat a debatre com incorporar la cultura vocacional al centre.

“IQS està cridat a educar persones convençudes que hi ha un futur esperançador”

(CR) En una institució de gran envergadura, com ho és l’Institut Químic de Sarrià, també hi ha qui ha de destinar els seus esforços a "mantenir els valors i identitat jesuïta a la nostra universitat". Així defineix Oriol Quintana els “Divendres Loiola”, dels quals n’és un dels organitzadors. Aquesta activitat es celebra trimestralment a l’IQS i està dirigida a professorat i personal d’administració i serveis.

Pere Borràs demana a l'IQS “posar els talents a favor d'un món millor”

(Laura Mor –CR) “Sant Ignasi parteix de la base que Déu està actuant en la història; però no hi actua Déu únicament, hi ha les forces del mal que s'estan posant les botes. Què ens toca? Col·laborar amb la dinàmica positiva”. És la proposta ignasiana que va defensar el jesuïta Pere Borràs en la tertúlia convocada divendres per la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià de l'Institut Químic de Sarrià.

Veure la fe