Vés al contingut

notícies relacionades

L’Escolania presenta un disc de música popular i d’autor

(Abadia de Montserrat) L’Escolania 2021-2022 ja està en marxa. Inicia un curs que encara manté les mesures de prevenció vigents per la pandèmia, però que malgrat els inconvenients ha pogut comptar amb vuit nous alumnes, sis dels quals s’incorporen al primer curs (4t de Primària) i dos al segon (5è de Primària). Enguany, l’Escolania estarà formada per 46 escolans.

L’Escolania intervé en el nou disc del grup català Blaumut

(Abadia de Montserrat) L’Escolania de Montserrat ha intervingut en el nou disc del grup musical català Blaumut, que porta per títol El primer arbre del bosc. Concretament, l’aportació de l’Escolania ha estat a la peça 'Cartes d’orient', una de les destacades del CD, la gravació de la qual es va produir a finals de gener de 2015.

L’Escolania posa molt més que la veu en el disc "Moreneta en sou"

(Abadia de Montserrat) L’Escolania de Montserrat i la Capella de Música, acompanyats a l’orgue de la Basílica de Montserrat per Mercè Sanchís, sota la direcció de Bernat Vivancos, acaben de treure al carrer un nou disc amb un recull d’obres musicals del pare Àngel Rodamilans, a partir de poemes de mossèn Jacint Verdaguer.

Veure la fe