Vés al contingut

notícies relacionades

L’Ora et labora del pare Massot, dins i fora del monestir

(Montserrat Boixareu –CR) A la pregària de Laudes de diumenge 24 d’abril m’assabento que ha mort Josep Massot i Muntaner, a qui sempre vaig anomenar pare Massot des que vaig començar a treballar a les Publicacions de l’Abadia de Montserrat, l’any 2001. Ha mort l’endemà de la Festa del llibre, tal com anomenava ell aquesta data, especialment assenyalada per a autors, editors, llibreters i tots els catalans.

Miquel Torres, nou director de Justícia i Pau Barcelona

(Justícia i Pau) Especialitzat en tercer sector, àmbit missioner, cultura de pau, diàleg interreligiós i gestió de la diversitat, Miquel Torres ha treballat sempre pels drets de les minories des de la perspectiva de la transformació social. Des d’ara és el nou director de Justícia i Pau Barcelona.

La trinxera cultural del Museu Bíblic de Tarragona

(Laura Mor –CR/Tarragona) L’historiador i arqueòleg Andreu Muñoz Melgar és un pou de coneixement. Un home de cultura que viu amb passió la seva feina. Acaba de ser nomenat director del Museu Diocesà de Tarragona.

Salvador Borrós: “Vull potenciar el discerniment a IQS”

(IQS) Salvador Borrós va ser nomenat director general de l’Institut Químic de Sarrià (IQS) a principis d’octubre. Borrós és doctor en enginyeria química i ha desenvolupat la seva carrera professional entre l’acadèmia i el món empresarial.

Missa Dominical, un fenomen eclesial

(Laura Mor –CR) “Sortir de missa amb la fe enfortida per donar testimoni enmig del món”. Aquest és l'horitzó dels qui treballen perquè les celebracions dominicals siguin viscudes. Ho explica en aquesta entrevista en vídeo el director de la revista Missa Dominical, Xavier Aymerich. Dimecres el Centre de Pastoral Litúrgica commemora els 50 anys d'edició d'uns fulls que busquen dignificar el centre de la vida cristiana.

Maristes Sants-Les Corts: “Som una comunitat educativa amb molta vida”

(Laura Mor –CR) Aquest dimarts 6 de juny és la festa de Sant Marcel·lí Champagnat, el fundador dels maristes. Des de fa 50 anys la congregació té presència al barri de Les Corts de Barcelona. Hi ha consolidat un estil familiar, de proximitat i comunitari. El proper divendres 9 i dissabte 17 de juny celebren l'aniversari d'una aposta escolar que sobrepassa el marc de l'educació reglada.

Veure la fe