Vés al contingut

notícies relacionades

Sant Joan de Déu: “La majoria de vocacions venen pels mitjans de comunicació”

(Laura Mor –CR/Sant Boi de Llobregat) L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu inicia un camí per a la formació conjunta dels novicis de tot Europa. Els germans han inaugurat aquest dissabte un nou noviciat europeu a la ciutat de Brescia, a Itàlia. A primers de setembre ja s’hi van instal·lar els formadors i el servei s’anirà implementant a mesura que avanci el curs escolar.

35 preguntes curioses que fan nens i joves a catequesi

(Laura Mor –CR) Preguntes divertides, ingènues, atrevides i colpidores. Dubtes matussers i molta curiositat. Recopilem aquí un seguit d'anècdotes sorprenents i també de preguntes de difícil resposta que infants i joves han formulat a una vintena de catequistes. El tema de la mort i el dolor del món són els més recurrents.

Omella: "Si hem d'anar descalços, anirem descalços"

(Jordi Llisterri –CR) La setmana vinent Juan José Omella arriba a Barcelona. I aquest dilluns hem anat a Logronyo a visitar el nou arquebisbe per fer-li una extensa entrevista. Deu dies abans de la seva presa de possessió a Barcelona, i en aquesta primera part de l'entrevista, explica com veu l'Església i el món. Parla del paper que creu que han tenir els cristians i del sentit que continua tenint avui la fe.

Rovira Belloso: “Desitjo una religió més racional”

(Laura Mor –CR) “‘Sóc a casa de la meva tia i espero que els meus pares arribin. Arribaran?’ Com que sóc un infant penso que sí, que arribaran, però al mateix temps pateixo perquè encara no arriben”. Amb aquest “tot o res” el teòleg Josep M. Rovira Belloso explica la relació que lliga la persona amb Déu.

Veure la fe