Vés al contingut

notícies relacionades

"Cal diferenciar la blasfèmia de la incitació a l'odi"

(Laura Mor –CR) "Nosaltres hem parlat sobre humor amb musulmans que no tenen cap problema amb les caricatures". Francesc Torradeflot, president de l'Associació Unesco pel Diàleg Interreligiós (Audir), és també coautor d'un llibre d'acudits sobre diferents religions.

"La feina d'Unescocat en diàleg interreligiós continuarà"

(David Casals/CR) L'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós estrena nova seu, al barri Gòtic de Barcelona, i assumeix la gran majoria de tasques que fins aquest estiu feia el departament de diversitat i diàleg interreligiós d'Unescocat, Centre Unesco de Catalunya, que aquesta tardor tanca les seves portes.  

Nous reptes del diàleg interreligiós

(David Casals/CR) L'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós, pionera en grups de diàleg sobre aquesta matèria, posa en marxa al proper curs un nou grup dedicat exclusivament a l'espiritualitat.  

Catalunya acull dilluns la II Trobada Interreligiosa Iberoamericana

(Jordi Llisterri – CR) A partir d’aquest dilluns Barcelona acull la II Trobada Interreligiosa Iberoamericana. Des del 2005 les Cimeres Iberoamericanes compten amb trobades sectorials prèvies que des de l’any passat també inclou una trobada interreligiosa. Catalunya acollirà la cita interreligiosa de tres dies prèvia a XXII Cimera Iberoamericana, la segona després de l’experiència del Paraguay de l’octubre passat.

Veure la fe