Vés al contingut

notícies relacionades

Es busquen vocacions

(8TV) Arran de la polèmica per el vídeo del Dia del Seminari de la Conferència Episcopal Espanyola, un equip de 8TV va fer una visita al Seminari Major Interdiocesà. En aquest reportatge es parla amb diversos seminaristes i responsables del seminari i es pot veure la vida diària d’un seminari. També es recullen imatges del torneig de futbol celebrat el dia de Sant Josep entre els tres seminaris de Catalunya.

El Seminari de Barcelona guanya la Copa de Sant Josep

(CR) No és la Champions, ni la Lliga, però l’equip de fútbol del Seminari de Barcelona ha guanyat aquest any la Copa Sant Josep. És el tradicional torneig de fútbol que cada any es juga entre els seminaris de Catalunya. Forma part de la trobada que es fa concidint amb la Festa de Sant Josep entre els seminaristes dels seminaris de Barcelona, de Terrassa i de l’Interdiocesà de Catalunya, per celebrar el Dia del Seminari.

Portes obertes als seminaris

(CR) Aquest cap de setmana se celebra el Dia del Seminari, coincidint amb la festivitat de Sant Josep. Per aquest jornada alguns seminaris han organitzat actes de portes obertes. Aquest divendres es farà a partir de les nou de la nit a Girona.

panoràmica

Veure la fe