Vés al contingut

notícies relacionades

relig

El lleure i la diversitat religiosa centraran la jornada RELIG 2022

DGAR | La jornada RELIG 2022, que organitza la Direcció General d'Afers Religiosos (DGAR), estarà dedicada a debatre i reflexionar sobre com l'educació en el lleure i la diversitat religiosa poden esdevenir eines de transformació per a la cohesió social. La jornada tindrà lloc el proper 8 de novembre en format telemàtic.

L'assistència religiosa evangèlica als hospitals públics, protegida en un conveni

(Direcció General d'Afers Religiosos) Aquest dimarts la Generalitat i el Consell Evangèlic de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per garantir l’assistència religiosa evangèlica als centres hospitalaris inclosos en la xarxa d’internament d’utilització pública de Catalunya. Els destinataris seran les persones malaltes ingressades en centres hospitalaris d’utilització pública que lliurament ho sol·licitin, així com els seus familiars.

Més cursos sobre diversitat religiosa per a empleats públics

(Direcció General d’Afers Religiosos) La Direcció General d’Afers Religiosos (DGAR) ha programat per aquest segon semestre quatre nous cursos sobre diversitat religiosa, adreçats a empleats de les administracions públiques d’arreu del país.

Mohamed el Ghaidouni: “Quan parlem de l’islam, parlem de pau”

(Direcció General d'Afers Religiosos) Fa dues setmanes que va començar el ramadà, i la Direcció General d'Afers Religiosos ha entrevistat en el seu darrer butlletí el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), Mohamed el Ghaidouni. 

Veure la fe