Vés al contingut

notícies relacionades

imanol-uribe-premis

Imanol Uribe, premi de Cinema Espiritual de Catalunya

AFERS RELIGIOSOS | El director de cinema Imanol Uribe és el guanyador de la cinquena edició del Premi de Cinema Espiritual de Catalunya. D'altra banda, Maria Lorente ha guanyat el primer Concurs de Treballs Audiovisuals sobre l'espiritualitat i el fet religiós.
joc-afers-religiosos

Afers Religiosos publica un joc virtual per conèixer la diversitat religiosa a Catalunya

DGAR | Amb l'objectiu de donar a conèixer les religions presents a Catalunya a través del joc i per mitjans digitals als infants i joves, la Direcció General d’Afers Religiosos ha encarregat una proposta educativa realitzada a partir de la maleta pedagògica de la Fundació Migra Studium. Es tracta del joc virtual 'Missió Humanitats' que s'ha publicat aquesta setmana i que es presentarà el 8 de novembre en una sessió presencial vinculada als Tallers RELIG 2022.
carles-armengol-afers-religiosos

Carles Armengol, nou director general d’Afers Religiosos

CR | El pedagog i membre de diverses entitats eclesials, Carles Armengol, serà el nou director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. Aquest dimarts al migdia el Consell Executiu ha aprovat el seu nomenament. La direcció general també agafa un nou rang polític en tornar a dependre del Departament de Presidència, com quan es va crear l’any 2000. Armengol substitueix Yvonne Griley que va ser nomenada el juny de l’any passat quan es va constituir el govern de coalició.
relig

El lleure i la diversitat religiosa centraran la jornada RELIG 2022

DGAR | La jornada RELIG 2022, que organitza la Direcció General d'Afers Religiosos (DGAR), estarà dedicada a debatre i reflexionar sobre com l'educació en el lleure i la diversitat religiosa poden esdevenir eines de transformació per a la cohesió social. La jornada tindrà lloc el proper 8 de novembre en format telemàtic.

Veure la fe

podcasts