Vés al contingut

notícies relacionades

"Un jesuïta al Sudan del Sud es fa entenedor: és una figura nítida i radical"

(Laura Mor –Raimat) Són conscients que "no només és una situació de pobresa, és una situació de guerra". Però el compromís i l'empenta de molts han superat la impotència que poden generar algunes realitats catalogades de "llunyanes". Els alumnes del Col·legi Claver de Jesuïtes Lleida han impulsat Jambatan, un projecte que abraça tota la comunitat educativa per contribuir en la millora de l'educació en un camp de refugiats a Maban, al Sudan del Sud.

Religiosos al Líban, amb els refugiats a qui ningú no ajuda

(Glòria Barrete –CR) Fa cinc mesos que el germà marista català Miquel Cubeles i el germà de La Salle Andrés Porras van arribar al Líban per posar en marxa el Projecte Fratelli, un projecte intercongregacional d'ajuda a la infància i joventut desplaçada. CatalunyaReligió.cat ha parlat amb ells per conèixer la realitat del país, les seves impressions, i per saber per què anar allà on la gent vol marxar.

“Les missions de Blangoua i Makary són estables d’acollida”

(CR) Pla d'emergència al Camerun. A les necessitats humanitàries d'aquest país del centre-oest africà, s'hi segueix sumant la violència de Boko Haram. Ho explicava aviat farà un any Miquel Àngel Pérez i aquesta vegada ho fa en la seva felicitació de Nadal.

Abadesses i superiores de Catalunya busquen respostes a la crisi dels refugiats

Laura Mor –CR | Volen ampliar coneixements sobre la crisi dels refugiats per tal de donar-hi resposta des de les comunitats. Aquest és l'objectiu de la primera reunió de curs del grup Anawim, que aplega abadesses, provincials, superiores majors, delegades i superiores generals de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC). Aquest dilluns s'han trobat a les Missioneres de la Immaculada Concepció, al barri de la Bonanova, per parlar sobre les causes i les conseqüències d'aquest drama humanitari.

Veure la fe