Vés al contingut

notícies relacionades

Càritas Tarragona organitza un curs d'atenció domiciliària per a persones vulnerables

(Càritas Tarragona) Aquest dimarts una quinzena de persones han iniciat el curs d’auxiliar polivalent d’atenció domiciliària i restauració que organitza Càritas Diocesana de Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla i de l’Aquamare Group: Altafulla Mar Hotel. El curs, que s’allargarà fins al 13 de maig, consta de 175 h de formació teòrica i 15 h de pràctiques no laborals.

L’home orquestra: un lideratge eclesial obsolet

(Laura Mor –CR) A la diòcesi de Solsona fa quatre anys que van detectar una llacuna en la formació dels sacerdots. Una bona part, amb un perfil de sortida del seminari molt limitat a l’àmbit litúrgic i teològic. Però no sempre amb habilitats socials i de lideratge parroquial. Inspirats en un model francès, han obert una línia de capacitació en aquest camp per iniciar tot un canvi cultural.

Religió i interioritat, a l'escola d'estiu de Blanquerna

(CR/Blanquerna) Mestres i professors curiosos en el camp religiós i la interioritat tenen oferta formativa a Blanquerna. Un any més, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL organitza l’Escola d’Estiu, del 4 al 8 de juliol, amb cursos sobre l’edució en les diferents etapes (infantil, primària, secundària i internivells) i itineraris (mestres, novells, benestar, cultura i territori). 

Servei Solidari recull llibres per finançar cursos d'alfabetització

(Escola Pia) “Saber llegir i escriure m’ha canviat la vida”. Així s'expressa l'Abel, un dels alumnes dels cursos d'alfabetització que ofereix la Fundació Servei Solidari. Un any més aquesta entitat vinculada als escolapis promou la campanya Recicla Cultura per finançar la seva activitat i millorar la inclusió social de les persones que no saben llegir ni escriure.

Veure la fe