Vés al contingut

notícies relacionades

"Les noves tecnologies poden ajudar a canviar els rols de gènere"

(Eulàlia Tort –CR) 'Media, Religió i Gènere a Europa'. Aquest és el títol del seminari que va organitzar l'Observatori Blanquerna en el marc del projecte RISECI el passat 13 de juny a Barcelona i que va aplegar ponents de tota la Unió Europea. L'objectiu era reflexionar sobre com la categoria de 'gènere' determina l'espai públic europeu i la identitat cultural.

Per Sant Jordi, transforma un llibre en un nou lector

(CR) Amb la reflexió 'El que m'ha fet servei a mi, pot fer servei a algú altre' arriba de nou, pels volts de Sant Jordi, el Recicla Cultura, una iniciativa de la fundació Servei Solidari, dels escolapis, que pretén allargar la vida útil dels llibres i afavorir així l'alfabetització de persones nouvingudes.

Sant Feliu de Llobregat estrena el projecte 'Catalonia Sacra'

(Bisbat de Sant Feliu de Llobregat) Cinc itineraris i diferents activitats integren les primeres propostes que el Bisbat de Sant Feliu de Llobregat impulsa dins de de Catalonia Sacra, un nou projecte de dinamització cultural i turística. El bisbe Agustí Cortés va presidir la presentació pública del projecte aquest divendres, a l'església de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès.

Mozaika: “Una mirada jove” des del judaisme català

(David Casals –CR) El judaisme a Catalunya s’ha transformat en pocs anys. Si fa dues dècades era un moviment bastant monolític, agrupat al voltant d’una única comunitat, ara el formen tot un ventall d’entitats: quatre comunitats (ortodoxes, ultraortodoxes i dues de progressistes) i també diferents entitats culturals, musicals, educatives, d’estudiants i laiques.

panoràmica

Veure la fe