Vés al contingut

notícies relacionades

Cuina de Setmana Santa. Per Divendres Sant, bunyols de bacallà

(CR) Continuem la sèrie de Cuina de Setmana Santa que ens ha preparat Bobby Cabral, xef del restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes. En ocasió de Divendres Sant ens proposa cuina clàssica: bunyols de bacallà. Mentre que la connexió amb la cuina més medieval o antiga la trobem sobretot amb les espècies, amb el bacallà trobem una clara incorporació de cuina de més època moderna, dels segles XVII-XVIII.

Cuina de Setmana Santa. Per Dijous Sant, orelletes

(CR) Proposta gastronòmica basada en la cuina tradicional catalana. Enguany Catalunya Religió vol ajudar a comprendre com es viu Dijous Sant, Divendres Sant i Dissabte Sant a partir dels fogons, del paladar i de la dimensió comunitària. El xef Bobby Cabral, del restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes, dels germans maristes, ha ideat tres plats per degustar aquests dies de Setmana Santa en família. Una petita sèrie culinària per viure el tridu pasqual.

Acollida incondicional dels salesians als joves de Torre Baró. Bona Pasqua!

(Laura Mor –CR) “L'acollida, el somriure, el respecte absolut, el reconeixement de l'altre, del jove, com una persona absolutament vàlida”. Aquest és l'estil de l'escola de cuina i bar-restaurant Cruïlla al Punt. Ho explica Dolça Valero, coordinadora d'aquest projecte d'inserció a Torre Baró que forma part de la Fundació Jovent dins les Plataformes Socials dels Salesians. Entre plats i olles, feliciten la Pasqua als lectors de Catalunya Religió.

L'economia domèstica, al catàleg formatiu de Càritas Barcelona

(Càritas Barcelona) De dilluns a dijous Càritas Diocesana de Barcelona ofereix sessions d’Acompanyament en l’administració de l’economia domèstica. Es tracta d'un curs obert a les persones del territori del Barcelonès Nord i el Maresme que promou la formació vinculada amb l’economia de la llar. S'ofereix formació relacionada amb els costums culinaris, l’atenció a la gent gran, la neteja i també se’ls dóna les pautes per atendre a nens.

“Volem obrir el nostre espai de cuina del Santuari del Miracle amb tot el que té de profund”

(Laura Mor CR) Aquest cap de setmana els monjos benedictins del Miracle proposen un taller que unirà la cuina amb el seu sentit transcendent. De la mà de la cuinera del monestir, Mercè Delgado, ofereixen una 'Tertúlia entorn dels fogons' que comença amb el sopar de divendres i acaba amb el dinar de diumenge. La casa d'espiritualitat del Santuari inicia així la temporada amb una de les activitats més disteses i festives de l'any.

L’Escola Pia d’Igualada inaugura un innovador restaurant pedagògic

(Escola Pia) “Com potenciar la formació dual dels alumnes de cuina i gastronomia i comptar amb possibilitats reals d’inserció laboral?” es van preguntar a l’Escola Pia d’Igualada fa algun temps. La resposta s’ha materialitzat fa unes setmanes en el restaurant l’Atelier, un restaurant pedagògic on s’hi treballen diversos conceptes com l’aprenentatge, el servei, la generositat i el futur laboral de molts joves.

Veure la fe