Vés al contingut

notícies relacionades

El funeral de Lluís Hernández, elogi a la coherència d'un capellà roig

(Jordi Llisterri –CR) Coherència entre la fe religiosa i el compromís polític, com a capellà i com a alcalde. Una coherència concretada en la seva prioritat pels pobres que provenia de la fe i que es concretava en una opció d'esquerres. Coherència. El que més s’ha recordat de Lluís Hernández en el funeral que s’ha celebrat aquest dimecres al matí a l’església de la residència de les Germanetes del Pobres de Gràcia.

L'ebola: un abans i un després en l'agermanament amb Sierra Leone

(Laura Mor –CR) Aquest dijous l'Hospital de Sant Joan de Déu d'Esplugues ha fet el balanç dels deu anys d'agermanament amb el seu homònim a Sierra Leone: el Saint John of God Hospital, de Mabesseneh-Lunsar, a l'oest del país. L'experiència, molt marcada els darrers mesos pel virus de l'ebola, fa evident la necessitat de ser-hi. "La vida segueix, fins i tot segueix el programa d'agermanament. Tenim idees noves!" ha anunciat el germà Fernando Aguiló, que coordina el projecte des de Catalunya.

“L'iftar demostra que totes les comunitats són veïns de primera”

(David Casals –CR) “El Raval és un reflex d'una ciutat diversa i que conviu i volem que sigui un exemple per a la resta de Barcelona”. Aquest fou el propòsit que va llençar la nova regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin (Barcelona en Comú), que aquest dimecres al vespre va participar al tradicional àpat comunitari que se celebra al barri obert als veïns i a totes les comunitats religioses amb motiu del Ramadà.

Veure la fe