Vés al contingut

notícies relacionades

“Unes finances orientades al bé comú”

(CiJ/JiP) Aquest divendres i dissabte, 19 i 20 d’abril, tindràn lloc les Jornades “Unes finances orientades al bé comú”, organitzades per Justícia i Pau conjuntament amb Cristianisme i Justícia. En aquesta trobada s’analitzarà el que diuen els documents de l’Església en relació a conceptes com l’especulació, la usura, els interessos, etc.

Els jesuïtes al Fòrum Social Mundial a Tunísia

(Jesuïtes) Aquest dimarts ha començat una nova edició del Fòrum Social Mundial a Tunísia. Compta amb la participació de més de 30.000 persones i unes 4.000 organitzacions i es celebra sota el lema "Dignitat/Karama" fins el 30 de març. És la primera vegada que el Fòrum es fa al Nord d'Àfrica, i es preveu que un dels temes principals a abordar serà què ha significat la primavera àrab en aquests països i quins són els reptes que se'n deriven.

Iñaki Gabilondo obre el curs a Cristianisme i Justícia

(Jesuïtes) El proper dilluns 15 d’octubre tindrà lloc l’acte d’inauguració del curs al centre d’estudis Cristianisme i Justícia, amb la participació del periodista Iñaki Gabilondo, que oferirà la seva visió sobre el moment actual.

El 15-M des d’una òptica cristiana

(Catalunya Cristiana) Des que va començar ara fa un any, el moviment del 15-M s’ha mantingut gairebé sempre al centre del debat públic, i l’Església catòlica no se n’ha mantingut al marge.

Els quaderns de Cristianisme i Justícia es digitalitzen

(Cristianisme i Justícia) Aprofitant la celebració dels 30 anys de Cristianisme i Justícia, aquest centre d’estudis fa un pas més per fer arribar aquesta veu crítica i compromesa a tota la societat, i per això properament els seus quaderns estaran disponibles també per a lectors digitals. Per fer-ho possible l’entitat ha iniciat un projecte de microfinançament, per tal d’aprofitar l

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe