Vés al contingut

notícies relacionades

Montserrat Macià: "Els artistes són els profetes de l'home actual"

(Bisbat de Lleida) "El nostre Museu de Lleida explica el nostre esdevenir històric com poble cristià, com a Església que pelegrina per aquesta antiga diòcesi de Lleida". La directora de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) Montserrat Macià va exemplificar la celebració feta amb art amb obres del Museu de Lleida.

Josep Maria Puigjaner, l'intel·lectual cívic

(Ricard Lobo) Quan un personatge com Josep Maria Puigjaner ens deixa, som molts els qui tenim la consciència que la nostra societat perd no només un referent cívic valuós, sinó també un exponent destacat de la nostra cultura amb projecció més enllà dels nostres límits territorials. 

Mor Josep Maria Puigjaner, l'erudit lluitador

(Jordi Llisterri-CR) Aquest dimecres ha mort l'escriptor i humanista Josep Maria Puigjaner. Periodista, editor, exjesuïta i activista social i nacionalista, però sobretot cristià i home de lletres. El funeral es farà aquest divendres a les vuit del vespre a la parròquia de Sant Ildefons de Barcelona. 

Vida Creixent a Andorra: "No podem deixar de madurar, donant sentit a la vida"

(Bisbat d'Urgell –M. Carme Ribes) Els membres de Vida Creixent dels tres grups de les Valls d'Andorra es van reunir dilluns a Santa Maria de Fener d'Andorra la Vella per celebrar la Presentació de Jesús al Temple, la Candelera, fent esment especial a la Diada de Vida Creixent, i als ancians patrons Simeó i Anna.

panoràmica

Veure la fe