Vés al contingut

notícies relacionades

L’itinerari religiós dels Simpson

(CR) La sèrie de dibuixos animats dels Simpson és coneguda per fer un retrat satíric de la societat nord-americana. Al llarg dels 738 capítols de la sèrie es tracten temes molt diversos com la família, la política o les relacions socials. Però, com viuen els diferents personatges el fet religiós? És cert que la religió protestant és la més visible dins de la població springfildiana, però no és l’única ni de bon tros. De fet, hi ha una gran diversitat de cultures i tradicions.

Colau es disculpa: “El fet religiós constitueix un valor cívic en benefici de la ciutat”

(CR) “Els demano disculpes si han sentit que la recitació del poema ofenia els seus valors i creences”. Així contesta l’alcaldessa Ada Colau la carta que li van enviar diverses personalitats de l’àmbit cristià demanant respecte que als sentiments religiosos arran de la lectura del poema “Mare Nostra” en el lliurament dels premis Ciutat de Barcelona.

“Raó, no tinguis por de la fe”

(Bisbat de Vic) Aquesta setmana ha tingut lloc la xerrada 'Trencant mites de la fe i la raó' la qual ha comptat amb la participació de David Jou, Francesc Torralba i mossèn Jaume Casamitjana i ha estat moderada per Carme Sanmartí.

panoràmica

Veure la fe