Vés al contingut

notícies relacionades

Rebre i donar. El credo de mossèn Rovira Belloso

(CR) Un dels textos que ens ha deixat mossèn Rovira Belloso és el comentari al Credo que va publicar a Catalunya Religió. Recollim algunes frases que mostren, també davant la mort, el seu tarannà més pastoral, marcat alhora per la seva saviesa teològica. És un dels textos més recents de mossèn Rovira que exposo una visió viscuda de la fe.   L’Evangeli il·lumina el Credo Josep Maria Rovira Belloso  

Rovira Belloso publica 'L’Evangeli il·lumina el Credo'

(CR) “Desitjo que el lector busqui i trobi en la lectura d’aquest 'Credo' l’Evangeli en l’Església: la promesa de Déu que estima”. Així explica el teòleg Josep Maria Rovira Belloso la motivació dels seu darrer llibre: L’Evangeli il·lumina el Credo. El text recull els comentaris publicats durant l’Any de la Fe a CatalunyaReligió.cat, en una edició revisada i ampliada amb nous textos.

El Credo de mossèn Rovira Belloso

(CR) Coincidint amb l’any de la Fe, el teòleg Josep Maria Rovira Belloso està oferint a CatalunyaReligió una reflexió orant sobre el Credo. Des del seu bloc Contemplació de l’Evangeli, les darreres setmanes ha anat comentat les frases del Credo.

panoràmica

Veure la fe