Vés al contingut

notícies relacionades

Càritas Barcelona: "Potser no podem enderrocar les tanques, però tenim la clau de la convivència"

(CR/Càritas Barcelona) En ocasió de la Jornada Mundial dels Migrants, que se celebra diumenge, el col·lectiu 'Caminem junts en la diversitat' –format per comunitats cristianes de migrants, i per algunes parròquies amb presència significativa de migrants, per Càritas dels bisbats de Barcelona i Sant Feliu, i per la Delegació de Pastoral social de Barcelona–, proposa la campanya de pastoral amb els migrants amb el lema '

“Volem apoderar els immigrants perquè reclamin el lloc a cada parròquia”

(Laura Mor –CR) La comunitat cristiana de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses ha acollit aquest diumenge dues-centes seixanta persones d’orígens ben diversos amb un lema comú: ‘Font de riquesa’. Es tracta de la vintena trobada diocesana que convoquen conjuntament Càritas Diocesana de Barcelona, la Delegació de Pastoral Social de l’Arquebisbat de Barcelona i l’Associació Caminem junts en la diversitat.

Joves que s'impliquen a favor de la convivència

(David Casals i Vila –CR) Comunitats religioses i administracions públiques estan portant a terme diferents activitats dirigides a joves que tenen com a objectiu la convivència, combatre l’odi i la intolerància i trencar prejudicis.

Prop de 1.400 infants i joves participaran en les activitats de Setmana Santa de la Fundació Pere Tarrés

(Fundació Pere Tarrés) Gairebé 1.400 infants i joves participaran en les activitats de lleure que la Fundació Pere Tarrés i els seus centres d’esplai vinculats han preparat per a les vacances escolars de Setmana Santa. Entre les propostes hi ha casals, colònies, campaments, esquiades i vacances en família. Tot això gràcies al suport d’un equip de 300 monitors i monitores, la majoria d’ells voluntaris.

"Ens agrada que els nostres professors tinguin espais per créixer espiritualment i personalment"

(Glòria Barrete –CR) "Un cap de setmana fora, amb els companys de feina, però sense les tensions i els nervis del dia a dia a l'escola afavoreixen la distensió, el compartir i el poder fer caliu". D'aquesta necessitat d'habilitar espais informals fora de l'escola neix la Trobada Recés de la Família Lasal·liana que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Martí Sesgueioles.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe