Vés al contingut

notícies relacionades

El mes vinent comencen a créixer les torres de la Sagrada Família

(Jordi Llisterri –CR) Dels cent metres actuals que tenen els vuit campanars construïts, als 172 que tindrà la torre central de Jesucrist o els 140 que tindrà la de la Mare de Déu. Molt més amunt que les grues que avui s'alcen per sobre dels campanars. Un canvi espectacular en el perfil de la Basílica de la Sagrada Família (i de Barcelona) que veurem ben aviat. "El mes vinent comencen a col·locar els primers panells de la torre de Mare de Déu i el 2020 tindrem les sis torres centrals acabades".

Les Germanetes de l'Anyell no faran el monestir al Poblenou

(CR) Finalment les Germanetes de l'Anyell no tindran un monestir al barri del Poblenou de Barcelona. Aquest dilluns, l'arquebisbat ha comunicat amb una nota que "les Germanetes de l’Anyell han pres la decisió de renunciar al projecte donades les dificultats d’edificabilitat i convivència". Per tant, no construiran el monestir en el solar que havia de deixar lliure l'enderrocament de la parròquia de Sant Bernat Calbó. La nota també assegura que "l'arquebisbat continuarà fent el possible per trobar un lloc adequat per establir el 'petit monestir' que necessiten les Germanetes".

El projecte de monestir del Poblenou, ben encallat

(Laura Mor –CR) Continua dempeus l'edifici de la parròquia de Bernat Calbó, al barri del Poblenou de Barcelona, que s'havia d'enderrocar com a màxim a 15 de setembre. Tal com mostra la fotografia, aquest matí segueix exhibint una pintada d'oposició inequívoca al projecte previst: “No al monestir”. I és que alguns veïns creuen que les germanetes de l'Anyell, a qui l'arquebisbat de Barcelona va cedir el terreny per a la construcció d'un monestir, no van aterrar amb bon peu al barri.

panoràmica

Veure la fe