Vés al contingut

notícies relacionades

esglesia-evangelica

Els protestants convoquen un Congrés per “saturar el país amb l’evangeli de Jesús”

CR | A partir d’aquesta setmana ja es poden fer les inscripcions per al IV Congrés Protestant de Catalunya, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de desembre a l’Hospitalet de Llobregat. Sota el lema ‘Saturem Catalunya amb l’Evangeli de Jesús’, el Congrés arriba més de 10 anys després de l’anterior, que es va posposar a causa de la pandèmia.

Tortosa aplegarà prop de 400 persones en el congrés internacional teresià

(Família Teresiana) Des d'aquest divendres i fins diumenge prop de quatre-centes persones de grups diferents es reuniran a Tortosa en el congrés internacional sobre Santa Teresa de Jesús i Sant Enric d'Ossò. La convocatòria se celebra en motiu del V centenari del naixement de Teresa de Jesús i pretén ser un fòrum de reflexió sobre el mode de viure l'espiritualitat de la família teresiana en el món actual.

El papa torna a rebre a Sistach en audiència privada

(Jordi Llisterri- CR) Un any després de la primera audiència privada amb el papa, aquest dissabte el cardenal Lluís Martínez Sistach ha estat rebut de nou per Francesc. L’audiència s’ha publicat aquest dilluns en el butlletí oficial del Vaticà, però no s’ha comunicat cap referència al contingut de la trobada.

Perpinyà, amfitriona de les confraries catalanes de Setmana Santa

(Laura Mor -CR) Perpinyà acull aquest cap de setmana el VI Congrés català de congregacions, confraries i germandats de Setmana Santa. Precisament, a la zona del Llenguadoc, s’hi troba una de les expressions catalanes més antigues d’aquestes organitzacions laicals: la Confraria de la Sanch.

Vic acollirà el primer congrés de les escoles FEDAC de Catalunya

(FEDAC) Sota el lema Passió per educar, la ciutat de Vic acollirà el proper 6 de setembre el Primer Congrés de la Fundació Educativa Dominiques Anunciata Pare Coll (FEDAC), el qual vol “subratllar el potencial pedagògic i el compromís educatiu dels educadors, així com compartir les millors pràctiques docents”, ha explicat la coordinadora de l’Àrea Pedagògica de la FEDAC, Marta Mingot.

panoràmica

Veure la fe