Vés al contingut

notícies relacionades

Francesc Balauder, missioner al Congo: "Acompanyar la vida de la gent és fantàstic"

(CR/ Observatori Blanquerna) Ningú no pensaria escoltant el salesià missioner Francesc Balauder que ha viscut amagat enmig d'una guerra a l'Àfrica. L'alegria que desprèn encara avui recordant el seu procés vital com a capellà i els seus passos pel continent africà són mostra del seu caràcter, un caràcter obert, i curiós que el porten a estimar la vida i estimar la gent.

L'opció missionera de mossèn Cabayol, en un llibre

(Arquebisbat de Tarragona) Recull de testimonis, vivències i anècdotes dels col·laboradors de mossèn Josep Cabayol (La Riera de Gaià, 1935), en la seva missió diocesana al llarg de quaranta anys a Ruanda, a l’Àfrica. És el llibre 'Mn. Josep Cabayol i Magrinyà, un home coratjós', presentat al Centre Tarraconense El Seminari.

Més de 14.000 persones i 70 entitats contra el comerç il·lícit de minerals

(Justícia i Pau) Justícia i Pau continua el seu treball d'incidència per a l'adopció final d’una regulació efectiva del comerç de #ConflictMinerals. Després del resultat de la votació del ple del Parlament Europeu a favor d'una regulació dels #ConflictMinerals obligatòria per a tota la cadena de subministrament, la llei es troba

Veure la fe