Vés al contingut

notícies relacionades

Maria Teresa Vives, missionera al Perú per “una cosa de dins que et vol fer donar més”

(CR/Observatori Blanquerna) Al Perú no hi havia religioses de l'Infant Jesús fins que hi va arribar Maria Teresa Vives. Moguda per “una cosa de dins que et vol fer donar més” va dir sí a obrir una missió a Ocongate, a la regió andina del Cusco, ara fa 48 anys.

A més de tres-mil metres d'alçada, Vives defineix la vida religiosa com “un entregar-me a Déu per sempre” i explica que “des de molt jove” es va sentir atreta per aquesta opció.

Joaquim Salvadó, 60 anys de missioner a La Paz: "La cultura boliviana m'ha ensenyat a apreciar tothom"

(CR/Observatori Blanquerna) A les portes de l'agost encetem una col·lecció d'estiu dedicada a la tasca que els missioners catalans fan arreu del món. Un tastet dels testimonis en vídeo que l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura va ampliant a poc a poc en el primer mapa multimèdia de missioners catalans al món, disponible al web missioners.cat.

Luigi Accattoli: “La política eclesiàstica no interessa”

(Jordi Llisterri –CR) Creu que l’Església té notícies bones i positives però encara no aconsegueix comunicar-les d’acord amb la cultura contemporània. És la reflexió del veterà vaticanista Luigi Accattoli. Després de més de quaranta anys de periodisme en les capçaleres italianes més prestigioses, creu que “la política eclesiàstica, el que fan les conferències episcopals, els sínodes, el Vaticà...

panoràmica

Veure la fe