Vés al contingut

notícies relacionades

Els col·legis de Lestonnac celebren la Festa de la Presentació

(Companyia de Maria-Lestonnac) Tardor de 1610. A la regió de Bordeus, s’ha acabat la verema. Joana de Lestonnac, neboda de Michel de Montaigne, ha obert una escola per a les noies, un fet insòlit en la societat d’aquell moment, que considerava normal que les dones no en tinguessin. Vol formar els seus caps i els seus cors, ajudar-les a esdevenir dones capaces d’ocupar amb competència el seu lloc en la societat del seu temps.

Cintra, 20 anys donant segones oportunitats a joves

(Glòria Barrete –CR) És dimecres al matí i, com cada setmana des de fa dos anys, l'Àngel Pons agafa el cremallera de Montserrat fins a Monistrol, i d'allà un tren cap a Barcelona. S'encamina pels carrers del Raval amb l'objectiu d'arribar a Cintra, l'escola on dos matins per setmana l'esperen alguns alumnes de l'ESO per fer matemàtiques.

Comença el centenari del Col·legi Lestonnac de Mollet

(Lestonnac) Fins el mes d'abril de l'any vinent el Col·legi de la Companyia de Maria a Mollet del Vallès estarà de celebració. Aquesta setmana s'han inaugurat els actes per commemorar els cent anys de presència educativa a l'Escola Lestonnac a la ciutat vallesana, que s’espaiaran fins al mes d’abril de 2017, moment en què es compliran els 100 anys. Les celebracions es faran coincidir amb moments significatius de la vida de l’escola.

Veure la fe