Vés al contingut

notícies relacionades

Miquel Torres, nou director de Justícia i Pau Barcelona

(Justícia i Pau) Especialitzat en tercer sector, àmbit missioner, cultura de pau, diàleg interreligiós i gestió de la diversitat, Miquel Torres ha treballat sempre pels drets de les minories des de la perspectiva de la transformació social. Des d’ara és el nou director de Justícia i Pau Barcelona.

L'Església colombiana demana “camins de diàleg” al govern

(Vatican News/CR) Aquesta setmana l'episcopat d'Equador s'ha sumat a les mostres de solidaritat amb els manifestants colombians i contra la violència i la repressió que ha exercit contra les protestes l'exèrcit i la policia del govern.

“Les cases dels claretians a Colòmbia reactiven el procés de pau”

(Laura Mor –CR) Marcial Gamboa treballa pel diàleg i la reconciliació i dona suport als familiars de desapareguts pel conflicte armat que ha viscut durant més de cinquanta anys el seu país. Té 45 anys i és missioner claretià a la parròquia de Nuestra Señora del Carmen Tumaco-Nariño, a la província de Colòmbia-Equador i de Colòmbia-Veneçuela.

Francesc dona suport al projecte "Aulas en Paz" a Colòmbia

(Fundació Bancaria "la Caixa") Colòmbia va ser un dels països sobre els quals el Papa Francesc va mostrar interès per implantar ProFuturo. Des de la gestació del projecte i la seva posada en marxa al juliol de 2016, el Sant Pare segueix de prop el projecte, promogut per Fundación Telefónica i Fundació Bancària "la Caixa".

Francesc recordarà el sant jesuïta català Pere Claver a Colòmbia

(Jesuïtes) Aquest dissabte, 9 de setembre, els Jesuïtes de Catalunya i totes les persones i institucions de la Companyia de Jesús celebren la diada de Sant Pere Claver, el sant jesuïta català que fou missioner i defensor dels esclaus negres a l'Amèrica del segle XVII.

"Després d'un conflicte s’ha de saber demanar perdó"

(Claretians) El testimoni de Jaime Absalón León, director i fundador de la Corporació Claretiana Norman Pérez Bello a Colòmbia parla de la tasca de l’Església i de la realitat de Colòmbia, un país que vol deixar enrere dècades de violència. Jaime ha estat un dels testimonis convidats per Mans Unides aquest passat mes de febrer per a la campanya d’enguany: "El món no necessita més menjar, necessita més gent compromesa".

Justícia i Pau celebra que “el diàleg i el compromís prevalguin” en l'acord de pau de Colòmbia

(Justícia i Pau) "Aquest procés de pau ha tingut un acompanyament molt ampli de la societat civil, de les organitzacions socials i de moltes comunitats cristianes". És el subratllat que Justícia i Pau Catalunya fa de l'històric acord de pau signat aquest dilluns, 26 de setembre de 2016, entre el govern de Colòmbia i la guerrilla de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC).

Veure la fe