Vés al contingut

notícies relacionades

El claustre de la Catedral de Barcelona, un oasi de verdor i calma

(Josep Gordi –CR) A les ciutats, no tot és brogit, soroll o presses, també existeixen espais de veneració, de contemplació de la natura, de silenci, de contacte amb l’intangible i l’essencial. Aquests indrets els podríem anomenar “santuaris urbans”. Amb el claustre de la catedral de Barcelona iniciem una col·lecció de reportatges que volen reivindicar els racons de pau i recolliment que existeixen a molts espais urbans.

Els professors dels Maristes es defensen de les acusacions d’encobriment

(CR) Els claustres de professors de les vuit escoles maristes que hi ha Catalunya i dels seus centres educatius han fet una nota conjunta per rebutjar “unànimement i inequívocament les acusacions i insinuacions que se’ns fan d’encobriment i de tolerància d’abusos a menors en els centres educatius on exercim la nostra tasca professional”.

Andreu Moreno, nou director de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià

(Salesians) El primer claustre de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) per aquest curs 2014-2015 ja va comptar amb una nova direcció. Andreu Moreno agafa el relleu de Carles Rubio que, al seu torn, passa a coordinar les escoles salesianes de Catalunya, Andorra, Ciutadella de Menorca i província d’Osca.

El patrimoni de les lletres, a la Catedral de Girona

(Bisbat de Girona) El claustre de la Catedral de Girona acull fins el proper mes de setembre l'exposició 'Les lletres d'ahir i d'avui' centrada en el contingut tipogràfic del Tapís de la Creació. Amb l’objectiu de despertar l’interès pel tresor lletrístic que ens envolta, l’exposició pretén que es pugui fer un breu recorregut per aquells suports d’àmbit local que p

Veure la fe