Vés al contingut

notícies relacionades

“El futur del Centre Català de Solidaritat passa per l’escolta”

(Càritas Barcelona) “Per iniciativa de Càritas i amb el suport dels bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense, el CECAS va tenir sempre en l’escolta el seu valor més essencial”. La fundadora i actual vicepresidenta del Centre Català de Solidaritat (CECAS) Pilar Malla ha valorat així els orígens d'aquesta entitat dedicada a les persones amb problemes de drogodependència i d'exclusió.

CECAS: "Amb la crisi s'ha incrementat la dependència a l'alcohol en les persones ateses"

(CECAS –CR) El Centre Català de Solidaritat neix l'any 1991, a iniciativa de les Càritas de Catalunya i amb el suport dels bisbes de totes les diòcesis catalanes amb la voluntat de cobrir les necessitats de persones excloses amb problemes d'addicions. Porten quasi vint-i-cinc anys treballant diàriament per persones drogodependents. En el següent article el CECAS reflexiona sobre com la crisi ha tingut un paper clau en el consum actual de drogues: Com afecta i pot afectar la crisi actual en temes de consum de drogues?

CECAS atén més de 500 persones amb problemes de drogodependència el 2014

(CECAS) Més de 500 persones de tot Catalunya amb problemes de drogodependències han realitzat un programa de tractament Centre Català de Solidaritat durant el 2014. La seva tasca es basa en generar espais per atendre, acompanyar i tractar educativa i terapèuticament persones amb problemes addictius, amb especial sensibilitat per aquelles que es troben en situacions de marginació, amb la màxima qualitat de mitjans humans tècnics i econòmics.

Les Jornades del CECAS reforcen el treball en equip per respondre a les addiccions

(CECAS) Més de 90 persones van participar aquest octubre en les Jornades Anuals del Centre Català de Solidaritat (CECAS), una trobada que cada any reuneix voluntaris, professionals, col·laboradors i Consell directiu. Pilar Malla, vicepresidenta de la Fundació va inaugurar les Jornades i va remarcar la importància de l’actitud d’escolta que permeti servir millor a les persones que s’atenen.

Veure la fe