Vés al contingut

notícies relacionades

Orgue 1

Comencen els treballs per a la instal·lació d’un nou orgue a la catedral de Lleida

BISBAT DE LLEIDA | Aquesta setmana han començat els treballs per instal·lar un nou orgue a la catedral de Lleida. El nou instrument es va construir entre 1974 i 1975 i rellevarà el que hi havia des del 1958, però que va deixar de funcionar el 2014. El bisbat de Lleida va contactar amb la casa alemanya d’orgueneria Klais Orgelbau per tal de buscar aquest instrument.

Lleida: “No acomiadem a ningú, sinó que preguem per ells”

(Bisbat de Lleida) La Catedral de Lleida ha acollit aquest diumenge una eucaristia funeral en sufragi de les persones mortes a causa de la covid-19 a la diòcesi. El bisbe de Lleida, Salvador Giménez, ha presidit la cerimònia en la qual ha participat el Petit Cor de la Catedral de Lleida i l'Orfeó Lleidatà. Hi ha hagut un record als difunts i als malalts en aquesta pandèmia.

Lleida es mou pel càncer infantil

(Bisbat de Lleida) La Catedral de Lleida acollirà el divendres 2 d'octubre un concert del grup Harmonia Virtute sota la iniciativa Concert d'AcordCello #Paralosvalientes, que destinarà els ingressos recollits al centre d’oncologia pediàtrica que Sant Joan de Déu està construint a Barcelona.

Veure la fe