Vés al contingut

notícies relacionades

L’Església catalana es prepara per rebre el Sínode sobre els joves

(Càtedra de Teologia Pastoral) La Càtedra de Teologia Pastoral Arquebisbe Josep Pont i Gol de l'Ateneu Universitari Sant Pacià, proposa el seguiment del Sínode, “Els joves, la fe i el discerniment vocacional” que se celebra aquests dies a Roma a través d’uns vídeos de promoció protagonitzats per joves de les diòcesis catalanes.

Per un nou impuls pastoral: la Càtedra Pont i Gol

(GIEC/AUSP) El dimecres 14 de març va tenir lloc a l’aula magna de la Facultat de Teologia de Catalunya, la presentació de la Càtedra de Teologia Pastoral «Arquebisbe Josep Pont i Gol». Aquesta nova realitat acadèmica pretén ser una ajuda per a valorar, repensar i tornar a impulsar una reflexió teològico-pastoral, per tal de recolzar i revitalitzar els plantejaments pastorals d’una Església «en sortida» a casa nostra, tal com el papa Francesc ha expressat reiteradament en el seu magisteri.

La Càtedra Josep Pont i Gol prendrà el relleu al Centre d'Estudis Pastorals

(Laura Mor –CR) No hi ha concrecions, sols una decisió: els bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya crearan la Càtedra de Teologia Pastoral 'Arquebisbe Josep Pont i Gol' per continuar amb la tasca del Centre d’Estudis Pastorals. La nova Càtedra estarà integrada a la Facultat de Teologia de Catalunya i tindrà cura de l’edició de la revista Quaderns de Pastoral.

panoràmica

Veure la fe