Vés al contingut

notícies relacionades

La Càtedra de llibertat religiosa convoca el primer premi de treballs universitaris

(CR) La Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència de la Fundació Blanquerna - Universitat Ramon Llull organitza el primer premi al millor Treball Final de Grau (TFG), al millor Treball Final de Màster (TFM) i la millor Tesi Doctoral sobre llibertat religiosa i de consciència. A la convocatòria s’hi poden presentar aquells treballs que s’hagin realitzat des del curs 2016-2017 a qualsevol centre universitari i que ja hagin estat avaluats.

“La Càtedra de llibertat religiosa vol vetllar perquè no hi hagi discriminació per motius religiosos”

(Glòria Barrete –CR) La llibertat religiosa i de consciència és un dret fonamental. Un dret, però, que pot ser vulnerat o atacat. Quina és la situació de la llibertat religiosa a Catalunya? Quines bones pràctiques per garantir el dret ja s’empren? Algunes d’aquestes qüestions es treballen a la Càtedra de llibertat religiosa i de consciència de la Fundació Blanquerna - Universitat Ramon Llull.

Nova Càtedra sobre la llibertat religiosa a Blanquerna

(Laura Mor –CR) El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha concedit una subvenció per a promoure i liderar un nou espai de recerca i divulgació a la Fundació Blanquerna - Universitat Ramon Llull. Es tracta de la nova Càtedra sobre llibertat religiosa i de consciència.

Veure la fe

podcasts