Vés al contingut

notícies relacionades

Edició online de la Càtedra de Pensament Cristià d’Urgell

(Bisbat d'Urgell) El dia 11 de juny va tenir lloc la 17ª edició de la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell que enguany fou amb modalitat “online” a través del canal youtbe del Bisbat d’Urgell per la pandèmia actual.

Lideratges exemplars

(Bisbat d'Urgell) "Lideratge ètic i exemplaritat pública". És el llibre que recull les ponències que es van dur a terme a la darrera edició del Seminari d'estiu de la Càtedra de Pensament Cristià d'Urgell i que es va presentar a la Sala d'actes de l'església de Santa Maria del Fener aquest dijous.

"La diversitat és positiva, embelleix la realitat"

(Bisbat d’Urgell) L'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, ha inaugurat aquest divendres a Sant Julià de Lòria la novena edició de la Càtedra de Pensament Cristià del Bis

"El diàleg entre creients i no creients és molt semblant al món polític"

(Bisbat d’Urgell) “La misèria i la glòria dels polítics és aquesta: tenir l’objectiu de construir i de fer un món millor". Així va iniciar la presentació del llibre Creients i no creients. Junts cerquem un món millor l’excap de Govern d’Andorra, parlamentari i exambaixador Albert Pintat.

Veure la fe