Vés al contingut

notícies relacionades

Govern Pla Català

El Govern prioritza fomentar el català entre les comunitats religioses i la traducció dels seus textos principals

CR | El Govern de la Generalitat ha fet públic aquest dimarts un pla amb 100 mesures per fomentar l’ús del català i que recull les iniciatives sectorials de totes les conselleries. Des del Departament de Presidència, on està integrada la direcció general d’Afers Religiosos, es proposa prioritzar l’ús del català entre les comunitats religioses.
Acord catala religions 1

Les religions es comprometen a “promoure l’ús social del català”

(Laura Mor –CR) Diverses entitats i comunitats religioses ja han signat el nou acord ‘Religions per la llengua’ que impulsa la Direcció General d’Afers Religiosos. Les primeres adhesions d’aquesta “declaració col·lectiva i transversal” s’han concretat aquest dimarts en un acte que ha encapçalat el president Pere Aragonès i que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat.

Els adventistes gestionaran la primera emissora de ràdio religiosa legal no catòlica de Catalunya

(David Casals i Vila –CR) Els adventistes gestionaran la primera llicència que, de forma legal, el Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) ha atorgat a una institució religiosa no catòlica de Catalunya. Ho faran en el dial 91.0 de la FM des del municipi d'El Pont de Suert, a l'Alta Ribagorça, i segons ha explicat el pastor José Troncoso en declaracions a CatalunyaReligió.cat, el seu objectiu és tenir-ho tot a punt per començar les emissions tan aviat com sigui possible.

L’Escola Cristiana emprendrà mesures legals contra les interlocutòries del TSJC

(Fundació Escola Cristiana de Catalunya) “Sorprès i greument preocupat”. Així s’ha mostrat el col·lectiu de l’Escola Cristiana de Catalunya després de les cinc noves interlocutòries –quatre de les quals afecten a centres cristians– que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha emès contra el model d’immersió lingüística.

panoràmica

Veure la fe