Vés al contingut

notícies relacionades

Els bisbes parlen de la Mare de Déu, estrella del mar

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de la Mare Déu, estrella del mar, així com de censures laïcistes, de tenir cura de la Casa Comuna, d’estar en comunió amb la creació, de reflexions, posant la mirada en l’Assemblea Sinodal, del camí per a la vida eterna, d’associacions de joves, d’anar de colònies i d’una formació sòlida.

Els bisbes parlen de les colònies i les activitats de lleure

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de les colònies i activitats de lleure, així com del manament de l’amor, de la ciutat santa de Jerusalem, de la realitat de l’eutanàsia, de l’Assemblea Sinodal, de l’essencial en la missió, de la guerra i de viure la fe.

Els bisbes parlen de la solemnitat del Corpus Christi, dia de la caritat

(GIEC) Diumenge 19 de juny, solemnitat del Cos i la Sang de Crist, també coneguda com a Corpus Christi, l’Església celebra el dia de la caritat. La Solemnitat del Corpus Christi ens convida a contemplar i celebrar el gran do de la presència real de Crist viu entre nosaltres en el seu cos entregat i en la seva sang vessada per a la vida del món.

Els bisbes parlen de la Pentecosta

(GIEC) El proper diumenge 5 de juny, solemnitat de la Pentecosta, es clou el temps pasqual, el temps joiós de la resurrecció del Senyor, amb l’enviament de l’Esperit Sant, que és el gran do que el Senyor regala a l’Església i a tota la humanitat.

Els bisbes parlen de l’Esperit Sant

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de l’Esperit Sant, de l’objecció de consciència, de santa Maria, mare de l’Església, de l’Església lliure per a servir, de si hi ha quelcom veritablement nou, de l’Assemblea diocesana de Lleida i de caminar junts.

Veure la fe