Vés al contingut

notícies relacionades

la-carta-afers-religiosos

Afers Religiosos presenta la pel·lícula sobre l'encíclica Laudato Si' en català

AFERS RELIGIOSOS | El film 'La carta: un missatge per a la nostra terra' inspirat en l’encíclica Laudato Si’ s’ha estrenat als Cinemes Girona de Barcelona subtitulada en català. Una iniciativa de la Direcció General d'Afers Religiosos per poder fer arribar la pel·lícula en versió original al públic catalanoparlant. L'acte, que s'ha celebrat aquest dijous amb la presència d'un centenar de persones, també ha comptat amb la col·laboració de la Xarxa Laudato Si'.
Presentacio llibre Laudato Si

Carles Armengol: "Queda molt a fer en la recepció de la ‘Laudato si'"

CLARETIANS | Vuit anys després de la publicació de la ‘Laudato Si’ del Papa Francesc, el llibre continua viu, i la reacció que demana per combatre la degradació mediambiental continua sent necessaris, segons va destacar Carles Armengol, director general d’Afers Religiosos de Catalunya i autor del llibre ‘Escoles Laudato si’. La presentació va ser a la Llibreria Claret, el dimecres 1 de març passat, moderada per la periodista de Catalunya Cristiana Carme Munté.
joan-botam-recull-memorial-cassia-just

El caputxí Joan Botam rep el Memorial Cassià Just

CR | La consellera de la presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, ha entregat personalment el Memorial Cassià Just al caputxí Joan Botam aquest dijous al migdia. Un premi que va atorgar la Direcció General d'Afers Religiosos pel seu compromís al llarg de tota la vida en la defensa de les llibertats civils i dels drets fonamentals. 

Veure la fe

podcasts