Vés al contingut

notícies relacionades

Càritas Urgell inicia una campanya d’emergència per Haití

(CR) Tot just fa una setmana Haití va reviure un dels episodis més devastadors de la seva història recent. Un terratrèmol de 7.2 a l’escala de Richter va sacsejar el país caribeny, deixant sense vida a més de 2.000 persones -segons els recomptes oficials actuals- i més de 12.000 ferits, a més de destrossar unes 60.700 cases i afectar al voltant de 136.800 famílies. Les víctimes, però, podrien ser molt més nombroses ja que encara hi ha un gran nombre de persones desaparegudes.

Càritas Urgell: "A les zones rurals la solidaritat entre veïns encara existeix"

(Glòria Barrete –CR) La demanda d'ajuda social s'ha incrementat. Noves famílies que mai abans s'havien apropat a una Càritas ara veuen necessari fer-ho. Cues de gent per recollir aliments, gent amb ERTOs o a l'atur. La llista de necessitats i d'emergència social és cada dia més llarga i més habitual en les Càritas d'arreu. I en territoris rurals no és pas diferent la situació.

Càritas d’Urgell rep 6.000 euros de l’Obra Social “la Caixa”

(Càritas d’Urgell) El director de Càritas d’Urgell, Josep Casanova, i el director de l’Àrea de Negoci de Caixabank a la Noguera-Pirineus, Jordi Porta, han signat un conveni pel qual Càritas rep enguany una ajuda de 6.000 euros, amb la qual Càritas seguirà fent costat als més vulnerables i als que pateixen en circumstàncies ben diverses: famílies monoparentals, emigrats, falta de treball, pobresa i exclusió social. La signatura del conveni es va dur a terme el 22 d’octubre a Balaguer.

Càritas Urgell es prepara per acollir refugiats

(Bisbat d'Urgell) Per a conèixer més de prop i més a fons la situació i actualitat dels refugiats, Càritas Urgell organitza un cicle de conferències a diversos llocs del bisbat. L'entitat es prepara per l'acolliment de refugiats que es preveu que puguin arribar de l’Orient Mitjà, majoritàriament d’origen sirià. 

panoràmica

Veure la fe