Vés al contingut

notícies relacionades

Càritas Tarragona organitza un curs d'atenció domiciliària per a persones vulnerables

(Càritas Tarragona) Aquest dimarts una quinzena de persones han iniciat el curs d’auxiliar polivalent d’atenció domiciliària i restauració que organitza Càritas Diocesana de Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla i de l’Aquamare Group: Altafulla Mar Hotel. El curs, que s’allargarà fins al 13 de maig, consta de 175 h de formació teòrica i 15 h de pràctiques no laborals.

El 61% dels alumnes dels cursos impulsats per Càritas diocesana de Tarragona han trobat feina

(Arquebisbat de Tarragona) La Fundació Endesa i Càritas Diocesana de Tarragona han clausurat la cinquena edició del Curs d’auxiliars de muntatge d’instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis i la primera del Curs Bàsic d’Atenció Domiciliària que organitzen conjuntament i amb la col·laboració de l’Institut de Formació Professional Comte de Rius de Tarragona  —on es fan els curs

Augmenten els usuaris majors de 65 anys a Càritas Tarragona

(Arquebisbat de Tarragona) L’any 2015 va incrementar el perfil de persones de més de 65 anys ateses per Càritas Diocesana de Tarragona. És una de les conclusions que es van presentar aquest dissabte en el marc de la XXXVIII Assemblea Diocesana de Càritas celebrada al Centre Tarraconense El Seminari. 

Tornada a l'escola solidària

(Càritas / –CR) Amb l'inici del curs escolar, Càritas Tarragona i Càritas Girona posen en marxa les seves tradicionals campanyes solidàries de recollida de material escolar. Càritas Diocesana de Tarragona col·labora en la campanya de “Recollida solidària de material escolar”, impulsada pel Parc Central de Tarragona, que es farà des del proper dia 22 d’agost fins el 14 de setembre.

Veure la fe