Vés al contingut

notícies relacionades

Què volen dir per un infant tres mesos de vacances sense activitats de lleure?

(Glòria Barrete –CR) Les entitats socials i educatives fa temps que alerten d’una situació alarmant de desigualtat econòmica i de vulnerabilitat. A la dificultat per accedir a una feina se li suma l’encariment de la vida i dels productes i serveis bàsics i la impossibilitat en nombrosos casos de disposar d’un habitatge digne. Davant d’aquesta precària situació es fa difícil i en molts casos impossible pensar en pagar activitats de lleure. Activitats que per a la infància i joventut no són un extra sinó una necessitat.

El 30% de les famílies becades per la Fundació Pere Tarrés no havia demanat ajudes abans

(CR) La pandèmia ha deixat un escenari “molt preocupant” per a les famílies. Aquesta és la conclusió de l’estudi “Les condicions de vida de les famílies beneficiàries de les beques per les activitats d’estiu” presentat aquest dimecres per la Fundació Pere Tarrés on han explicat que el 30 % de les famílies que van demanar beca l’estiu passat no havia demanat ajudes abans.

"Cap infant sense colònies" arranca amb més de 400 participants

(Fundació Pere Tarrés) A primera hora d’aquest dilluns la sortida dels primers autocars, provinents de diversos punts de Catalunya, donava el tret de sortida a les colònies que la Fundació Pere Tarrés organitza per a infants i joves en situació de vulnerabilitat social.

Veure la fe