Vés al contingut

notícies relacionades

Els bisbes parlen de la festa de la Candelera i de la Jornada de la Vida Consagrada

(Tarraconense) El proper dimecres 2 de febrer, quaranta dies després de Nadal, l’Església celebra la festa de la Presentació del Senyor, popularment coneguda com la Candelera. És la diada en què l’Església fa memòria del dia que Jesús, per mitjà de Maria i de Josep, presentat al Temple de Jerusalem, és ofert a Déu.

Els bisbes parlen de la Jornada Mundial de la Vida Consagrada

(GIEC) El proper dimarts, dia 2 de febrer, coincidint amb la festa de la presentació del Senyor al Temple, coneguda popularment com la festa de la Candelera, se celebra la Jornada Mundial de la Vida Consagrada, amb el lema “La vida consagrada, paràbola de fraternitat en un món ferit”.

Omella: “Demanem perdó pels qui han entelat la bellesa de la Vida Consagrada”

(Jordi Llisterri-CR) El cardenal Joan Josep Omella ha presidit aquest dissabte la celebració de la Jornada de la Vida Consagrada a la Catedral de Barcelona. En l’homília, ha donat “gràcies a Déu pel tresor de la Vida Consagrada” però també ha fet un incís per demanar perdó “pels qui no hi han estat fidels”. “És veritat que hi ha persones que han entelat la bellesa de la vida consagrada.

Omella als religiosos: "El Senyor no ens ha enviat a comptabilitzar"

(Jordi Llisterri-CR) Agraïment i una empenta als religiosos i a les religioses: "Què faria l'Església sense la vida consagrada?". És el missatge que l'arquebisbe Joan Josep Omella va deixar aquest dimarts en la celebració del Dia de la Vida Consagrada a la catedral de Barcelona.

Vida Creixent a Andorra: "No podem deixar de madurar, donant sentit a la vida"

(Bisbat d'Urgell –M. Carme Ribes) Els membres de Vida Creixent dels tres grups de les Valls d'Andorra es van reunir dilluns a Santa Maria de Fener d'Andorra la Vella per celebrar la Presentació de Jesús al Temple, la Candelera, fent esment especial a la Diada de Vida Creixent, i als ancians patrons Simeó i Anna.

Catalunya se suma a la jornada mundial de la vida consagrada

(CR) Amb el lema 'Amics ferms de Déu', les diòcesis catalanes celebren ja des d'aquest cap de setmana diferents actes amb motiu del dia de la vida consagrada. Una festa que pren un relleu especial en el marc d'un 2015 dedicat també a les religioses i als religiosos, coincidint amb l'any jubilar teresià.

panoràmica

Veure la fe