Vés al contingut

notícies relacionades

campanes mataró

Mataró rehabilitarà el campanar de la basílica de Santa Maria

ACN | Mataró rehabilitarà l'any vinent el campanar de la basílica de Santa Maria amb previsió que tornin a repicar per la festa major de Les Santes, el mes de juliol. De les set campanes actuals, cinc litúrgiques i dues civils, una se substituirà per complet.

campanes-joanetes-000

Joanetes serà la seu de la primera Escola de Campaners de Catalunya

VÍCTOR RODRÍGUEZ –CR | El campanar de l’església de Sant Romà de Joanetes tornarà a tenir una vida ben activa. I és que aquesta població garrotxina de poc més de 300 ànimes acollirà la primera Escola de Campaners de Catalunya. Un projecte liderat pel professor de música i campanòleg Xavier Pallàs, tot un referent del món de les campanes a casa nostra.

Les Borges Blanques acull el segon concurs de campaners

(Bisbat de Lleida) Impulsar una de les tradicions més arrelades al territori i fer sentir el repic de les campanes són els objectius del segon concurs de campaners. Aquest dissabte 23 de juliol les Borges Blanques acull la iniciativa, impulsada per l'Ajuntament i que compta amb el suport de la parròquia de les Borges, els campaners d’aquesta localitat, el Centre d’Estudis de les Garrigues i el Consell Comarcal.

Veure la fe

podcasts