Vés al contingut

notícies relacionades

bosco-global-salesians-horts

Bosco Global impulsa els horts agroecològics al Senegal

SALESIANS | El projecte, impulsat per Bosco Global i gestionat pels Salesians a Tambacounda, ha dotat d’equipament i formació agroecològica a joves i les seves famílies a les poblacions de Tambacounda i Missirah, al Senegal.
salesians-1

Bosco Global impulsa la formació en energia solar al Sudan

Salesians | El projecte 'Energia solar per al Centre de Formació Professional Sant Joseph' de l'ONG dels Salesians Bosco Global ha permès implementar una nova especialitat en aquesta energia renovable al centre acadèmic del Sudan. La formació, que s'ha impartit durant aquest curs escolar, ha aconseguit dur a terme la instal·lació, per part dels mateixos estudiants, de plaques solars a tres edificis del recinte escolar. 

Bosco Global acompanya joves de l'Àfrica en el seu “somni d'emprendre”

(Salesians) Amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa i l'ONG Salesiana, Bosco Global, les salesianes de Kara, a Togo, preparen i acompanyen les joves per emprendre i inserir-se al món laboral en diferents especialitats com la perruqueria o la confecció de roba. Recentment, han posat en marxa una formació professional en cuina i pastisseria, d'una durada de dos anys, per a un total de 50 alumnes. 

L'apoderament de les dones d'Etiòpia, al nou projecte de Salesians Sabadell

(Salesians Sabadell) 'Dones emprenedores a Zway, Etiòpia' és el nou projecte de Salesians Sabadell que ha engegat amb alumnes de 3r de l'ESO aquest curs. L'ONG dels Salesians Bosco Global ha acompanyat a l'escola en aquesta iniciativa que s'emmarca en la nova optativa d'Aprenentatge i Servei, l'APS.

Es presenta Bosco Global, la nova ONGD de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora

(VOLS) La nova i única ONGD de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora –Bosco Global– s'ha presentat aquests dies als diferents equips de coordinació inspectorials i en les diferents cases salesianes per explicar aquest projecte comú que s'està construint amb la participació de les persones i presències de tota la Inspectoria sota el lema "Per un món més just, equitatiu i sostenible. Actua!".

Veure la fe