Vés al contingut

notícies relacionades

Bon Nadal! Consolats per Déu, portem consol als altres

(CR) “De la mateixa manera que en el Nadal som consolats per Déu, nosaltres hem de portar consol als altres. No es pot quedar només en paraules, hem de viure més solidàriament la fraternitat i bastir un món més just”. Són paraules de la felicitació de Nadal que aquest any hem encomanat a l’abat emèrit de Montserrat, Josep Maria Soler. Soler ha sigut l’abat de Montserrat durant vint- i-un anys.

Contemplar l’infant que neix en el pessebre. Bon Nadal!

(CR) “L’esforç de contemplar l’infant Jesús que neix en el pessebre del nostre cor”. Aquesta és la proposta que ens fan des d’una de les grans institucions educatives del país. Coincidint amb els 300 anys de mort de Sant Joan de La Salle hem demanat al visitador de la Salle a Catalunya, Josep Canal, la felicitació de Nadal d’aquest any. Amb aquesta mirada als infants desitgem Bon Nadal a tots els lectors i amics de Catalunya Religió!

Una festa essencialment cristiana: Bon Nadal!

Aquest any, el Nadal més ecumènic. Coincidint amb els 500 anys de la reforma de Luter, hem demanat que la felicitació de Nadal de CatalunyaReligió.cat us la fes arribar un pastor protestant del Consell Evangèlic de Catalunya. Josep Monells és un dels referents d'aquesta comunitat i impulsor de diverses comunitats protestants a Catalunya i promotor del diàleg entre les tradicions cristianes.

Bon Nadal! Amb un optimisme que passa per sobre dels núvols

Aquest any un monjo de Montserrat ha estat distingit amb un dels màxims reconeixements de l’àmbit cultural català. El pare Josep Massot, director de Publicacions de l’Abadia de Montserrat, va rebre el passat mes de juny el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. Com a personatge rellevant de l’any, ha estat un honor que hagi acceptat escriure felicitació de Nadal d’aquest any a CatalunyaReligió.cat.

Bon Nadal des de la Sagrada Família!

Probablement la Sagrada Família és el pessebre més gran que hi ha a Catalunya. Un pessebre de pedra que aquest any ha estat més mediàtic que mai amb la visita de Benet XVI. Aquest ha estat l'any de la Sagrada Família. I per això hem demanat al rector de la parròquia, mossèn Lluís Bonet, que sigui qui feliciti el Nadal als lectors i amics de CatalunyaReligió.cat.

panoràmica

Veure la fe