Vés al contingut

notícies relacionades

Solsona ja és a punt per a un nou govern episcopal

(Laura Mor –CR/Solsona) “Gaudiré de l’acte, per un bisbe és un dia molt especial: a partir de demà comença la meva tasca com a pastor d’aquesta església”. El bisbe Francesc Conesa ha parlat aquest divendres a la tarda amb il·lusió del servei que se li encomana com a nou bisbe de la diòcesi de Solsona. Ho ha fet la vigília de la seva presa de possessió, en roda de premsa a la Sala dels Sants Màrtirs del Palau episcopal de Solsona.

Conesa prendrà possessió com a bisbe de Solsona aquest dissabte

(CR) El nou bisbe de Solsona, Francesc Conesa, prendrà possessió del càrrec aquest dissabte al migdia a la Catedral de Solsona. Ho farà acompanyat del nunci apostòlic, l'arquebisbe Bernardito Auza, i els arquebisbes i bisbes catalans. La catedral obrirà al públic dues hores abans de la celebració que serà retransmesa pel canal de Youtube del bisbat de Solsona i pel canal de televisió 13TV. 

Conesa, bisbe de Menorca, nou bisbe de Solsona

(CR) Francesc Conesa Ferrer. Nou bisbe valencià a Catalunya i nou bisbe de Menorca que és traslladat a Catalunya. Aquest dilluns al migdia la Santa Seu ha fet públic el nomenament del nou bisbe de Solsona que substitueix Xavier Novell, després de la seva renúncia d’aquest agost.

Omella demana sobre Novell "no destruir i respectar les persones"

(CR) El president de la Conferència Episcopal Espanyola i cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan-Josep Omella, ha demanat aquest dijous respecte per les persones en el cas del bisbe de Solsona, Xavier Novell. Omella s'ha pronunciat davant els mitjans després de la presentació oficial de les línies pastorals pels propers quatre anys de la CEE. 

panoràmica

Veure la fe