Vés al contingut

notícies relacionades

Carrera, bisbe bo i un bon bisbe

Aquest dimecres es compleixen deu anys de la mort del bisbe Joan Carrera. Recollim dues de les intervencions que es van fer la setmana passada en un acte d'homentatge a Barcelona. D'un bisbe, Joan-Enric Vives, que va compartir l'etapa episcopal com a bisbe auxiliar de Barcelona. I d'un laic, Marcel Joan, estret col·laborador des del Grup Sant Jordi.

El bisbe Carrera i els desitjos impossibles pel Barça

(Memorial Joan Carrera) En plena cursa cap a la presidència del Barça els candidats busquen tota mena de suport de socis i sòcies a través de campanyes publicitàries, globus pels nens, gorres i altres productes de marxandatge, etc.

'Arrels cristianes de Catalunya' continua ben vigent

(Glòria Barrete –CR) "No sembla que el document tingui 30 anys, i en algunes de les afirmacions fins i tot sembla premonitori del que vivim en l'actualitat", ha afirmat el sociòleg, periodista i sociòleg, Salvador Cardús, en la taula rodona "Església i Catalunya: 30 anys de la carta pastoral Arrels cristianes de Catalunya" celebrada aquest dijous al vespre a les Cotxeres del Palau Robert i organitzada pel Memorial Bisbe Joan Carrera.  

Joan Carrera, un bisbe montserratí i a l’estil del papa Francesc

(Jordi Llisterri –CR) Coincidència en les quatre intervencions. Dissabte al vespre, abans de la vetlla de Santa Maria, es va inaugurar una mostra dedicada al bisbe Carrera a Montserrat. El president de la Generalitat, Artur Mas; l’abat de Montserrat, Josep M. Soler; l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol; i el president Jordi Pujol. Tots van coincidir en parlar de Joan Carrera com un bisbe a l’estil del papa Francesc.

Veure la fe