Vés al contingut

notícies relacionades

El bisbat de Girona es pronuncia sobre la situació de Mn. Jaume Reixach

(Bisbat de Girona) Davant les informacions aparegudes les darreres setmanes en alguns mitjans de comunicació en relació a la situació de Mn. Jaume Reixach, el bisbat de Girona vol fer els següents aclariments: 1. En primer lloc demanar el màxim sentit de discreció i mesura possibles davant la situació que viu el mossèn.

Un centenar de joves gironins a Taizé

(Bisbat de Girona) Enguany una majoria de joves gironins formen part del pelegrinatge a Taizé 2015 que té lloc entre els dies 15 i 23 d'agost i que ha aplegat unes 150 persones d'arreu de Catalunya.

Prega Rock Vocacional al bisbat de Girona

(Catalunya Cristiana) Aplegar vuitanta nois i noies de la diòcesi a l’entorn del bisbe, per pregar tot escoltant música del seu temps i del seu moment, com ara Cada cop dels Lax’n’Busto o Por dels Pets, mentre es reflexionava a propòsit de textos dels evangelistes i es plantejaven qüestions com ara: «De què tenim por a la vida?

Girona centra les jornades diocesanes en el Vaticà II

(Bisbat de Girona) La Trobada diocesana de laics i la Jornada diocesana de preveres i diaques de Girona tindrà com tema central Concili Vaticà II. Salvador Pié, teòleg i professor de la Universitat Gregoriana de Roma i de la Facultat de Teologia de Catalunya, serà l’encarregat de fer arribar a totes dues trobades les reflexions sobre els 50 anys de la obertura del Concili Vaticà II.

Veure la fe