Vés al contingut

notícies relacionades

Una economia justa i sostenible

(Bisbat de Vic) Bernat Sellarès, nascut a Igualada, és gerent de la Facultat de Filosofia de l’Ateneu Universitari Sant Pacià i de la Universitat Ramon Llull. És també professor d'Història del pensament econòmic i polític en el grau en Filosofia, Política i Economia, així com coordinador i participant d’Economy of Francesco (EoF). El Bisbat de Vic l'ha entrevistat. Com ha anat la trobada “Economia de Francesc”?

Bernat Sellarès: “L'economia entesa en clau cristiana és fascinant”

(Glòria Barrete –CR) El papa Francesc ha convocat del 19 al 21 de novembre l’esdeveniment internacional ‘The Economy of Francesco’, dirigit a joves economistes, emprenedors socials i agents de canvi, amb l’objectiu de fer un pacte per construir una economia més humana. Dels dos mil participants que s’esperen, uns 500 són joves coordinadors de l’esdeveniment. Porten un any treballant les propostes en dotze grups de treball.

Barcelona presenta ‘el Davos’ econòmic del papa Francesc

(Laura Mor –CR) Com és l’economia del bé comú que proposa el papa Francesc? Es poden implantar criteris d’equitat social i de desenvolupament integral en el model econòmic que articula tantes decisions polítiques? Barcelona ha acollit aquest dimarts un dels 250 actes que s’han organitzat arreu del món per parlar sobre la proposta del papa Francesc per una economia global. Són el preàmbul de la trobada internacional que el pontífex convoca a la ciutat d’Assís i que alguns han batejat com “el Davos del Papa”.

Veure la fe