Vés al contingut

notícies relacionades

Martínez Sistach, el cardenal de Catalunya

(Jordi Llisterri-CR) Més de cinquanta anys de capellà, trenta de bisbe, i deu de cardenal. I arquebisbe emèrit en plena activitat. Això és el que recull el llibre entrevista al cardenal Lluís Martínez Sistach, Un cardenal es confessa. Aquest dimecres l'ha presentat a la premsa a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.

Catalans a Roma en Sede Vacante

(J. Llisterri/E.Muntané – Roma) Com es viu des de Roma un canvi de papat. Això és el que CatalunyaReligió.cat ha anat a preguntar a diversos catalans que viuen a Roma. Durant aquest període de Sede Vacante, i a l'espera del nou papa, publicarem diverses entrevistes a catalans que des de primera fila segueixen el relleu del bisbe de Roma. I. Marta Nin: “Es continuen venent més imatges de Joan Pau II que de Benet XVI”

“Bon diumenge”, diu el papa recordant un any després la Sagrada Família

(Jordi Llisterri –CR) En l’Angelus d’aquest diumenge al matí Benet XVI ha recordat l’aniversari de la consagració de la Basílica de la Sagrada Família. En la salutació habitual al final de l’Angelus ha recordat que “demà fa un any, a Barcelona, vaig tenir l'alegria de dedicar la Basílica de la Sagrada Família, admirable suma de tècnica, bellesa i fe, que va concebre el servent de Déu Antoni Gaudí, genial arquitecte”.

panoràmica

Veure la fe