Vés al contingut

notícies relacionades

“La bellesa de Taizé és provisional per facilitar la participació dels joves”

(Laura Mor –CR) La bellesa té un paper fonamental a Taizé i ajuda a fer experiència de Déu. Així ho explica el professor d’Estètica de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna - Universitat Ramon Llull Salvador Garcia Arnillas en el llibre que aquesta setmana ha presentat a la Llibreria Claret de Barcelona.

L'escola obre un parèntesi per als grans ideals

(Laura Mor –CR) Aprendre, memòria, bellesa i esperança són les paraules que pedagogs, filòsofs i educadors han desgranat en la tercera jornada 'Repensar el sentit de l'educació', organitzada per La Salle Campus Barcelona (URL), la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna (URL) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. L'acte s'ha formulat com un contrapunt a la vivència utilitarista de l'escola i ha aplegat aquest dimarts prop d'un centenar de persones a l'auditori de l'Escola d'Arquitectura de la Salle.

La càrrega simbòlica, de bellesa i d’expressió de la fotografia, des de l’òptica del Miracle

(Abadia de Montsserrat) Aquest divendres, dissabte i diumenge Jordi Farrús i Lourdes Estrada mostraran com millorar la percepció de la realitat a través de la càmera i com fer de la fotografia una pregària o un mitjà per acostar-se a la transcendència. Ho faran en un curs personalitzat de fotografia, que organitza la Casa d’Espiritualitat del Miracle, al Solsonès, i que forma part del cicle 'Art i espiritualitat'

panoràmica

Veure la fe