Vés al contingut

notícies relacionades

El 2 de novembre es podrà visitar la tomba de Sant Fructuós, amagada durant 80 anys

(Arquebisbat de Tarragona) La intervenció arqueològica per part de l’arquebisbat de Tarragona, l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i l’Ajuntament de Tarragona, al recinte de la Fàbrica de Tabacs de la ciutat, ha permès documentar les restes de la fonamentació de l’absis de la basílica martirial i la tomba.

La Sagrada Família busca el vincle emocional amb els alumnes

(Laura Mor –CR) L'equip pedagògic de la Basílica de la Sagrada Família segueix innovant. Aquest curs amplia l'oferta d'itineraris temàtics per escoles atenent la franja dels estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius. Un desplegament de materials didàctics expliquen la coherència i la intenció de l'obra de Gaudí.

Cañizares presideix dilluns la declaració de basílica del Santuari de Meritxell

(Bisbat d'Urgell) El Principat d'Andorra celebrarà el vuit de setembre la Diada de Meritxell i, alhora farà celebració solemne de la concessió al Santuari del títol i dignitat de Basílica Menor. La cerimònia, que començarà a les onze del matí, serà presidida pel cardenal Antonio Cañizares, com a prefe

La Sagrada Família se’n va a Mallorca

(CR) El proper 28 de juliol La Sagrada Família inaugura a Palma de Mallorca una exposició sobre el temple, la seva història i el seu futur. L’exposició, organitzada per la Junta Constructora de la Sagrada Família, mostra l’arquitectura d'Antoni Gaudí i el missatge religiós de la Basílica.

El bisbat d'Urgell té una nova basílica, el Santuari de Meritxell

(Bisbat d’Urgell) El papa Francesc, a través d’un rescripte de la Congregació per al Culte Diví, ha concedit a l’església del Santuari de la Mare de Déu de Meritxell el títol i la dignitat de Basílica Menor. Meritxell és la patrona del Principat d'Andorra.

panoràmica

Veure la fe